Priča o našem Motelu Almy

Motel Almy

Naša priča počinje od 2006.

Motel Almy je počeo sa radom 2006. godine. Od tada bilježi veliki uspjeh u poslovanju kao i mnogobrojne zadovoljne posjetitelje od javnih ličnosti do porodica sa djecom.

Motel se nalazi uz glavnu cestu M-17, na ulazu u Zenicu iz smjera Doboja, samo nekoliko minuta od centra grada, te je pogodan za smještaj poslovnih ljudi i turista koji dolaze u posjet Zenici i okolnim gradovima. Samo 10 – ak km od motela nalazi se i stari grad Vranduk koji se prvi put spominje u 15. stoljeću.

Motel Almy posjeduje 16 moderno uređenih soba (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) i 3 prostrana apartmana. Smještajni kapacitet motela je 45 osoba. Sve sobe sadrže: klimu, tv, kablovsku televiziju, wireless internet, mini bar, telefon, kupatilo i sušilo za kosu. Svaki apartman posjeduje vlastitu kuhinju, kupatilo i sobu za dnevni boravak.

U prizemlju motela smješten je restoran Almy, kapaciteta 130 sjedecih mjesta, te caffe bar koji je otvoren 0 – 24 h i koji u svojoj ponudi ima veliki izbor bezalkoholnih pića. Restoran je klimatiziran, moderno i funkcionalno uređen, a njegov bogati jelovnik nudi specijalitete domaće i međunarodne kuhinje.

U sklopu motela Almy nalazi se besplatno parkiralište. U cijelom objektu dostupan je besplatan pristup internetu.

Dostupni

SOBE I APARTMANI